Geplaatst op 2 juli 2021

Summerschool Jacobiberg

Muzikale workshops, gratis slagwerkdag en de JacoBUS Woodrock Sessies op Arnhems Buiten

Laat je drie weken onderdompelen in al het moois wat Jacobiberg op muzikaal gebied te bieden heeft. Vanaf 5 tot en met 25 juli biedt Popcentrum Jacoberg diverse workshops aan en is er een gratis slagwerkdag. De Summerschool wordt afgesloten met de JacoBUS Woodrock Sessies waarin de docentenband van Jacobiberg een optreden geeft samen met popschoolleerlingen. Tickets voor de workshops zijn per direct verkrijgbaar de slagwerkdag en JacoBUS Woodrock Sessies zijn gratis bij te wonen.

Workshops & Slagwerkdag

De docenten van Popschool Jacobiberg komen je deze zomer van alles bijleren op muzikaal gebied. Bezoek ons popcentrum voor onder andere een workshop songwriting voor jezelf of met je band. Of kom bijleren op het gebied van podium performance en dans of kom gezellig langs op de gratis slagwerkdag. Onze viool-docent staat voor je klaar met een workshop loopstation of leer bij over filmmuziek en orchestratie. Meer weten over het in elkaar zetten van een liveoptreden met je band? Dan is de workshop liveoptredens en riders misschien iets voor jou. Bij elk gekocht ticket voor een workshop ontvang je van Jacobiberg een gratis proefles naar keuze!

Tickets voor de diverse workshops zijn te koop vanaf maandag 28 juni via de website van Jacobiberg. Let op! Per workshop zijn er een maximaal aantal tickets beschikbaar. Geïnteresseerd in drums? De slagwerkdag is gratis te bezoeken!

 

JacoBUS Woodrock Sessies

We sluiten de Jacobiberg Summerschool af met de JacoBUS Woodrock Sessies in onze achtertuin! Reserveer een picknickkleed met een lunch- en drankjespakket en geniet van een concert van de popschoolleerlingen in samenwerking met Berg-docenten Jusso, Ramon en Lienke. Ben je nieuwsgierig naar de talenten van onze leerlingen? Meld je dan vooraf aan door een mail te sturen naar info@jacobiberg.nl. De JacoBUS Woordrock Sessies vinden plaats op zaterdag en zondag 24 en 25 juli.

 

Gratis Proefles

Bij het aanschaffen van een ticket voor een workshop krijg je als deelnemer van Jacobiberg een gratis proefles naar keuze. Je e-ticket is geldig voor één gratis proefles op de Popschool. Tickets voor de workshops zijn verkrijgbaar via onze website of zoek in Eventbrite naar Jacobiberg Summerschool.

 

Kijk voor het volledige programma op de site van Jacobiberg Summer School

Voor tickets klik je op deze link.

 

De Summerschool wordt afgesloten met JacoBus Woodrock Sessies waar leerlingen samen met hun docenten een concert/presentatie zullen geven. Meer informatie en updates over de JacoBUS Woodrock Sessies zijn te vinden in het facebookevenement.