Geplaatst op 6 oktober 2019

Werkzaamheden Inrit Utrechtseweg

Binnenkort wordt in uw buurt een supermarkt gerealiseerd. Om de bevoorrading en bezoek van de supermarkt soepel te laten verlopen, worden zowel de wegen op het bouwterrein als de Utrechtseweg aangepast. Met het oog op de geplande opening medio eind november, zijn daarvoor van vrijdagavond 11 oktober tot uiterlijk vrijdag 25 oktober werkzaamheden noodzakelijk.

De Utrechtseweg is een van de drukkere wegen van en naar Arnhem, de aanpassing is geen eenvoudige klus. Zo moet de riolering op het terrein van de supermarkt worden aangesloten op het riool in de Utrechtseweg. De verkeerslichten en een trolleymast worden verzet, ook wordt de glazen bushalte een stukje verplaatst. Vitens gaat werkzaamheden onder een grote waterleiding.uitvoeren. Al deze werkzaamheden zijn nodig om de bevoorrading van de supermarkt en de bereikbaarheid van de ondergrondse parkeergarage mogelijk te maken.

Tijdelijke afsluiting

Van vrijdag 11 oktober, 20.00 uur tot uiterlijk maandag 14 oktober om 6.00 uur is de kruising Utrechtseweg en Hulkesteinseweg afgesloten voor alle verkeer. Met uitzondering van de trolleybussen en hulpdiensten.

Tussen maandag 14 oktober 6.00 uur en woensdag 23 oktober wordt de in-uitrit aan de kant van de
supermarkt aangepast. Tijdens deze werkzaamheden kan het verkeer op de Utrechtseweg, ook de
trolleybussen, grotendeels blijven doorrijden.

Contact

We zullen proberen de overlast tot een minimum te beperken. Heeft u nu al vragen over de uitvoering, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0900-1809. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is Peter van Heek van aannemer NTP bereikbaar op 0651-219554. Bij werkzaamheden in de nachturen is de heer Lars Driessen tussen 19.00 uur en 7.00 uur bereikbaar op 0682-495148.

Bekijk hier de plattegrond van de werkzaamheden