Geplaatst op 3 februari 2020

Van toeten en blazen

U begrijpt vast direct dat dit over de West Arnhemsche Muziekvereeniging gaat.

Bij het familieconcert pakt de vereniging iedere lente groots uit. De slagwerkgroep is onze jongste club. Zij spelen ritmes van over de hele wereld op kleine , maar ook op hele, hele grote trommels!

Volwassenen die aangestoken zijn door het enthousiasme van de kinderen en docent Alex Hanssen, zijn zelf ook een groep gestart bij de WAMV. Zij zijn er bij deze middag. En weet u welke instrumenten er allemaal in een fanfareorkest zitten? Nee? Dan is dit het moment om te gaan kijken. Het orkest o.l.v. van Geert Jan Dijkerman speelt een nieuwe compositie, die voor het eerst uitgevoerd wordt in Gelderland.

Het stuk “Van toeten en blazen” laat horen welke instrumentgroepen er zijn vertegenwoordigd in ons orkest. Dat zijn er meer dan u denkt! U ontdekt het verschil tussen hout en koper en hoort een triangelsolo en donderende pauken. Ook presenteren we met trots onze blaasleerlingen. Daar zijn piepjonge beginners bij, maar ook mensen die opnieuw kennismaakten met een  koperinstrument.

Dát kan dus allemaal bij de WAMV in Lombok. Kom luisteren en ontmoet ons in de theaterzaal van het Montessoricollege aan de Utrechtseweg. Een feestelijke middag voor iedereen, gewoon bij u om de hoek. Een kaartje kost €2,-. Zaal open 13.30 uur koffie, limonade en lekkers in de pauze.