Geplaatst op 8 december 2021

Kerst 2021 in Arnhem-West & Het Dorp !

Net als vorig jaar voelen enkele mede-bewoners van Arnhem-West de behoefte om iets te organiseren rond de kerstdagen. Want het corona-virus is nog steeds onder ons en nog steeds worden we hierdoor beperkt in de manier waarop we de feestdagen door willen brengen. Na het succes van vorig jaar worden enkele corona-veilige activeiten georganiseerd in samenwerking met Het Dorp, ‘t Huukske, de West Arnhemsche Muziek Vereeniging, Balletschool Dansplezier, Stichting de Calluna en Speelvallei de Tra.

Het programma is als volgt:

Zaterdag 18 december

  • 10:00 uur kerstballen versieren voor de lichtjestocht in ’t Huukske en de Calluna
  • 16:00 uur start lichtjestocht vanaf Nassauplein
  • 16:30 uur start lichtjestocht van Sionkerk
  • 17:00 uur gezellig nagenieten in de Tulpstraat met koor en een drankje

Zondag 19 december

  • 16:00 uur klein kerstconcert met warme chocolademelk bij de grote kerstboom in het Dorp.  Deze opvoering wordt verzorgd door de West Arnhemsche Muziekvereeniging.

Tussen 18 december en 3 januari verschillende speurtochten door de wijk. Hierbij zijn leuke prijsjes te winnen. Meer informatie over de lichtjestocht staat op www.heijenoord.org.

Voor de activiteiten op 18 en 19 december wordt iedereen verzocht zich op te geven via speelvallei.tra@gmail.com. Via de e-mail wordt nader gecommuniceerd hoe we, de dan geldende, corona-regels in acht nemen. Meer informatie over de lichtjestocht staat op www.heijenoord.org.