Geplaatst op 6 oktober 2020

Weekendactiviteiten op de Hes

Tijdens de Beeldenroute ALLES IS HIER op De Hes (nog t/m 1 november gratis te bezoeken) zijn er iedere zondag – en soms op zaterdag – uiteenlopende activiteiten voor jong en oud (ook gratis). Uiteraard geheel volgens de laatste RIVM-maatregelen en richtlijnen. Kom langs en beleef de events tijdens de Beeldenroute op de Hes! Zo is er zondag 11 oktober a.s. een workshop Robotica. Kunstenaar Willem Ouwerkerk geeft deze workshop van 13:00 – 16:00 uur in de tent. Deelnemers gaan zelf hun eigen robot bouwen en leren hoe je een robot programmeert. Let op: vooraf aanmelden is verplicht. Er is plek voor max. 8 deelnemers (leeftijd vanaf 12 jaar).

 

Op zaterdag 17 oktober kun je om 14:00 uur en ’s avonds genieten van een performance van Zirkometric. Twee luchtacrobaten die elkaar inspireren in het maken van futuristische circus ervaringen. Een performance waarin circus, vormgeving, geometrie en optische illusies elkaar vinden. Meer weekendactiviteiten op de site van De Hes en Scarabee.

Stichting Scarabee, die de beeldenexpositie organiseert, biedt hiermee andere kunstenaars een podium en is er een extra reden om (terug) te komen!
De Hes is bereikbaar via de Utrechtseweg (N225), bij de rotonde Arnhems Buiten het bordje Jacobiberg volgen en u staat op de parkeerplaats.

Daar liggen flyers met plattegrond klaar en in de weekends wachten gastvrouwen u op.

Of: Download de route hier.