Tommy van The Who in overdonderende versie

Zet je zintuigen op scherp voor de overdonderende versie van Tommy, de rockopera van The Who. Na een traumatische jeugdervaring wordt Tommy blind en doof. Hij leert blind op zijn gevoel te varen en wordt meester in het spelen op de flipperkast. Mens en machine worden één. Vader ziet het grote geld in de gave van Tommy, maar moeder probeert wanhopig haar zoon te redden.

Marinus van der Werf schreef het script, regisseerde, ontwierp de poster én creëert tijdens de voorstelling de achtergrondprojectie door het digitaal bewerken van foto’s. Marinus maakte tot voor enkele jaren veel geroemde theatervoorstellingen op het voormalige Van Lingen College. Een hersenbloeding, met hersenletsel tot gevolg, maakte hier abrupt een einde aan. Marinus uit zich nu creatief als beeldend kunstenaar, maar wil graag nog een keer een theatervoorstelling op de planken brengen.

De voorstelling is woensdagavond 1 juni a.s. in de theaterzaal van Klimmendaal, Heijenoordseweg 5. De kaarten kosten €5,00 en kunnen gekocht worden bij Vonk Totaal, Oranjestraat 74 (’s woensdags gesloten) of besteld worden via info@kunstmetmekaar.nl.