Studenten Rijn IJssel exposeren in Museum Arnhem

Werk van Lisa Kerker

 

In Museum Arnhem kunt u op 12 en 13 april de afstudeerexpositie van studenten van de opleidingen Mediavormgever Art & Design en Ruimtelijk Vormgever van Rijn IJssel bezoeken. Inspiratiebronnen voor de expositie zijn Focus Filmtheater -de geschiedenis van de locatie en de verbindende functie die het filmtheater heeft tussen Arnhemmers en culturele en maatschappelijke organisaties- en het Modekwartier.

Studenten Mediavormgever Art & Design hebben voor het in juni 2018 geopende Focus Filmtheater blikvangende mixed media-objecten ontworpen. De creatievelingen hebben multimediale technieken gebruikt, zoals video- en animatie-projecties, en hergebruikte en duurzame materialen.

De studenten van de opleiding Ruimtelijk Vormgever kregen de opdracht om een driedimensionale presentatie te maken met producten van ondernemers uit het Modekwartier in Klarendal.

Voor de promotie van de creatieve opleidingen van Rijn IJssel op externe locaties maakten de studenten een Mobiele Informatie Balie. Docenten daagden hen uit een balie te ontwerpen die handzaam is en bovendien na opbouw diverse gebruiksfuncties heeft.

 

 

De Eindexameneapositie is te zien in het Museum Arnhem aan de Utrechtseweg 87 in Arnhem.

Openingstijden: vrijdag 12 april van 15.00 tot 19.00 uur en zaterdag 13 april van 12.00 tot 17.00 uur.