Lichtjestocht

Op 18 december wordt weer een lichtjestocht georganiseerd. Dit jaar zijn er twee startpunten. Het eerste is aan het Nassauplein, de ander voor de Sionkerk aan de Gentiaanstraat. Gezinnen kunnen samen de lichtjestocht lopen. De route is aangegeven met lichtjes. Onderweg kom je misschien wel onverwachte kerstfiguren tegen. De route eindigt bij een grote kerstboom in Het Dorp waar de versierde kerstbal ingehangen kan worden.

Om 16:00 uur wordt vanaf het Nassauplein gestart met lopen. Vanaf 16:30 uur wordt gestart vanaf de het pleintje voor de Sionkerk aan de Gentiaanstraat.

Kinderen kunnen in de ochtend (10:00 uur) een transparante kerstbal met lichtje versieren bij ’t Huukske en op de Calluna. Deze kerstballen kunnen de kinderen aan het einde van lichtjestocht in de grote kerstboom hangen. Graag bij het aanmelden aangeven waar je wilt starten en waar (en hoeveel kinderen) een kerstbal willen versieren. Je mag ook thuis je kerstbal versieren. Dan kan je om 10:00 uur een bal met lichtje ophalen op bovenstaande twee locaties.

Graag opgeven via speelvallei.tra@gmail.com. Via de mail wordt later gecommuniceerd hoe we de dan geldende corona-regels in acht nemen door bijvoorbeeld deelnemers te spreiden. Op deze manier houden wij het voor iedereen veilig.