Lichtjestocht

Zaterdag 23 december vindt de vierde editie van de Lichtjestocht plaats. Gezinnen lopen dan met een versierde kerstbal, met lampje, een met twinkelende lichtjes versierde route. Onderweg beleef je mooie avonturen. Het deelnemersaantal groeit elk jaar. Ook deze editie beloofd dus een groot feest te worden.

Kinderen die zich hebben opgegeven via het formulier op deze site kunnen op zaterdag 23 december om 10:00 uur of 14:00 uur een kerstbal met lichtje versieren in Speeltuin De Calluna. Per kind wordt er  een bijdrage van €2 gevraagd voor de bal met lichtje. Er wordt vanwege de drukte weer met tijdslots gewerkt. Je kunt je voorkeur aangeven op het aanmeldingsformulier.

De eerste groep start om 17:10 uur vanaf het plein van de Sionkerk (Callunastraat 6). De laatste groep start om 18:00 uur. De route is 1,5 km lang en eindigt in de Tulpstraat. Daar staat een lekker warm drankje en een lekkernij voor je klaar. Buurtbewoners die niet van wandelen houdt, mag de tocht gerust overslaan en direct naar de Tulpstraat komen.

De route gaat deels over onverhard terrein. Rolstoelers kunnen natuurlijk ook meedoen.

 

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier.