Film Elvis in Royal Cinema ’t Huukske

Op zaterdag 29 april om 20.15 uur draaien we de film Elvis in Cinema Royal ’t Huukske. We starten deze muziekfilm na de maaltijd van Prins Heerlijk. Lees hieronder meer over de inhoud of bekijk de trailer.

In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Regie:      Baz Luhrmann
Cast:        Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Dacre Montgomery, David Wenham, Kodi Smit-McPhee
Jaar:         2022
Genres:   Biografie, drama, muziek
Duur:       153 minuten
Landen:    Australië, Verenigde Staten

Kijkwijzer: afbeelding.png

Aanvang: 20:15 uur
Entree:     € 3,-, koffie of thee € 0,50
Locatie:    Buurthuis ’t Huukske, Mauritsstraat 22

Voor de trailer van Elvis klik je hier. Op 27 mei stond Presque gepland, maar dat wordt misschien La Verité. Dat hoor je dan te zijner tijd.

Ken je meer filmliefhebbers in de wijk? Neem ze gerust eens mee of vertel ze dat ze ook een uitnodiging voor onze films kunnen krijgen door een mailtje te sturen aan filmclub.huukske@gmail.com.

En als je mee wil helpen bij de organisatie, mail gerust of neem contact op met Ans Meijnders.