Film Druk in Royal Cinema ’t Huukske

Beste filmliefhebber,

We sluiten het jaar 2023 met een komische film af: zaterdag 25 november om ca. 20.15 uur kan je de film Druk komen kijken in Cinema Royal ’t Huukske. Na de maaltijd van Prins Heerlijk (en de afwas) starten we de film.

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo
achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

regie:        Thomas Winterberg
cast:          Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Milang, Lars Ranthe
jaar:          2020
genres:     Drama, komedie
duur:        117 minuten
landen:     Denemarken, Zweden, Nederland
kijkwijzer: 12+

Aanvang: 20:15 uur
Entree:     € 3,-, koffie of thee € 0,50
Locatie:    Buurthuis ’t Huukske, Mauritsstraat 22

Voor een voorProef op de afsluitende film van 2023 klik je op Druk . Wat we op 27 januari en 24 februari draaien is nog een verrassing, maar zet de data maar vast in je agenda.

Ken je meer filmliefhebbers in de wijk? Neem ze eens mee of vertel ze dat ze ook een uitnodiging voor onze films kunnen krijgen door een mailtje te sturen aan filmclub.huukske@gmail.com. En als je mee wil helpen bij de organisatie, stuur dan een mailtje of neem contact op met Ans Meijnders.

Druk