Film Demain tout commence in Royal Cinema ’t Huukske

Beste kijker,

Op zaterdag 27 januari start Cinema Royal ’t Huukske het nieuwe filmjaar om 20.15 uur met de film Demain tout commence. Lees hieronder meer over de inhoud, bekijk de trailer en wat we de rest van het seizoen te bieden hebben…

Samuel leidt een rustig leven zonder verantwoordelijkheden in het zuiden van Frankrijk waar hij niet al te hard werkt. Op een dag krijgt hij het nieuws van een van zijn ex-vriendinnen dat hij de vader is van een paar maanden oude baby en ze laat het meisje, Gloria bij hem achter. Samuel ziet de verantwoordelijkheid niet zitten en vertrekt halsoverkop naar Londen in de hoop de moeder te vinden om het kind terug te brengen. Maar zijn zoekactie heeft geen succes.

Acht jaar later woont hij samen met Gloria in Londen waar ze onafscheidelijk geworden zijn en een nieuw leven opgebouwd hebben. Op een dag duikt de moeder van Gloria weer op en eist haar dochter terug maar Samuel is niet van plan op deze eis in te gaan.
Demain tout commence
Regie: Hugo Gélin
Cast: Omar Sy, Gloria Colston, Clémence Poésy, Antoine Bertrand
Jaar: 2016
Genres: Komedie, Drama
Duur: 118 minuten
Landen: Frankrijk, Verenigd Koninkrijk
Kijkwijzer: 9+ jaar

Aanvang: 20:15 uur
Entree: € 3,-, koffie of thee € 0,50
Locatie: Buurthuis ’t Huukske, Mauritsstraat 22

Voor die trailer klik je op Demain Tout Commence.

Data met trailers voor de komende maanden:
– 24 februari: The children Act
– 30 maart: Rose
– april: speelt er elders een koningsnummer
– 25 mei: 50/50
– 29 juni: wie het weet mag het zeggen…

Ken je meer filmliefhebbers in de wijk? Neem ze eens mee of vertel ze dat ze ook een uitnodiging voor onze films kunnen krijgen door een mailtje te sturen aan filmclub.huukske@gmail.com. En als je mee wil helpen bij de organisatie, mail gerust of neem contact op met Ans Meijnders.