Van de Hoeve: Franse Middag en meer

accordeonistFranse herfstmiddag zaterdag 11 oktober

Nu het weer wat kouder wordt het op de Hoeve extra gezellig gemaakt voor de bezoeker. Kom zaterdag middag 11 oktober naar de theeschenkerij en geniet van een lekker glaasje biologische wijn of een herfstbokje van de tap. Er is live muziek van accordeonist Gert-Jan van der Burgt en tegen een zacht prijsje van €5 kun je heerlijke franse hapjes bestellen.


Nieuwe bus

Dankzij de gift van carnavalsvereniging On-Ganse heeft de Hoeve een nieuwe tweede hands bus. De bus komt als geroepen. Sinds kort is er een extra ouderengroep op de Hoeve. De meeste deelnemers worden gehaald met de bus. De oude bus was hiervoor niet echt geschikt. Nu kunnen ze prinsheerlijk zitten. Hieronder ziet u de feestelijk ingepakte bus.

Nieuwe bus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit najaar starten we  “restaurant groep” bij Huis en Haard

Dit najaar opent de DrieGasthuizengroep woonzorgappartementen met een restaurant voor ouderen in de wijk Klingelbeek. Het restaurant krijgt ook een buurtfunctie. Deelnemers van de Hoeve gaan meewerken in het restaurant. Een leuke nieuwe samenwerking. Er is weer plek voor nieuwe deelnemers. In de volgende nieuwsbrief hierover meer..

Huis en Haard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkeren

Het landgoed is autovrij. U kunt niet bij de Hoeve parkeren. Ook het inrijden van de Diependalseweg is niet toegestaan. Alleen bezoekers die niet mobiel zijn mogen worden afgezet. U kunt op 2 tot 5 minuten loopafstand parkeren. Zie hier voor onze website.

Aan/afmelden nieuwsbrief

Wilt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van Hoeve Klein Mariëndaal? Dat kan via  info@hoevekleinmariendaal.nl

Website www.hoevekleinmariendaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *