Sparen voor VIP plaatsen tijdens de Giro en Italiaanse Markt

AL_Giro-illustratiePSD_950pxEen bruisende middag vol met echte Italiaanse activiteiten rond de Giro d’Italia die op 7 en 8 mei Arnhem aandoet. Op zaterdag 7 mei komt de wielerkaravaan langs de Utrechtseweg. Voor deze gelegenheid wordt er een grote tribune gebouwd op het braakliggende terrein naast Westkracht13! waar u, jij als bewoner op plaats kunt nemen om de renners voorbij te zien snellen. Wie koopt bij een van de ondernemers in de Oranjestraat of Alexanderstraat krijgt een stempel op een speciale spaarkaart.

Bij een volle kaart wordt u, jij als VIP verwelkomd en kun je om 12.00 uur gratis plaatsnemen op de tribune. Bewoners met een volle Giro spaarkaart hebben de beste tribuneplaatsen om de renners rond 13.00 uur aan te moedigen. Geen spaarkaart, toch een plaatsje op de tribune?

Er wordt een symbolisch bedrag gevraagd van minimaal €1 voor een zitplek en een goed doel uit de wijk.
Nadat de renners voorbij zijn begint de Italiaanse markt. Je kunt je tot 23 april opgeven bij Vonk voor een kraampje à € 15 om jezelf bijvoorbeeld als bedrijf te presenteren, of het nu om eten gaat of een fraai tassenontwerp. Een rommelmarkt is het dit keer niet. Die is er wel in de vorm van een carbootsale op Koningsdag op het zelfde terrein. Informatie hiervoor volgt.

 

Er is verder een open podium waar je je voor aan kunt melden, de wedstrijd ‘Bandje Plak’ en je kunt jezelf laten vereeuwigen met Fausto Coppi, voormalig Giro winnaar. Vergeet je fototoestel niet. De hele dag door kun je in “La cucina Arnhem-West” genieten van Italiaanse lekkernijen: van een maaltijd tot iets lekkers bij de koffie. Je vindt La cucina Arnhem-West aan de Utrechtseweg 282 (pand van WestKracht13!).
De middag duurt tot circa 17.00 uur.

WIL JE KOMEN VRIJWILLIGEN? Graag zelfs. Westkracht13! zoekt jou.

Meer informatie of aanmelden: www.westkracht.nl, contact@westkracht.nl en info@vonktotaal.nl voor een kraampje. Houdt de site van Westkracht13 en berichtgeving in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *