Sinterklaas neemt voortouw in carfundingsactie

2014-11-29 00.01.25Het busje van zorgboerderij Hoeve Klein Mariëndaal is van de week gestolen. Nu kunnen de deelnemers niet meer gehaald en gebracht worden. Daarom zijn zij een ‘carfundings’ actie begonnen. Vóor 6 december hopen ze 350 mensen te vinden die allemaal een tientje betalen voor een ander (tweedehands) busje. Sinterklaas heeft net het voortouw genomen en het eerste tientje betaald.

Busje komt niet meer….

Deelnemer Herman legt uit; veel deelnemers kunnen niet zelf reizen. Zij worden opgehaald en weer thuisgebracht met éen van onze twee busjes. Maar nu het ene busje gestolen is kan een aantal mensen gewoon niet meer komen. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Geld voor een nieuw busje is er niet. En het oude busje was zo oud dat het niet verzekerd was. We hebben Sinterklaas een brief gestuurd of hij onze actie wil ondersteunen. Hij kwam diezelfde middag al langs en heeft  het eerste geld geschonken.”

2014-11-30 00.01.03Busje komt zo?

“De eerste reacties op onze carfundingsactie zijn hartverwarmend” vertelt Jan Hassink, coördinator van Hoeve Klein Mariëndaal. “De oproep wordt massaal gedeeld op Facebook en de eerste donaties zijn al binnen. Hopelijk volgen nu heel veel mensen, want we willen voordat Sinterklaas weer naar Spanje vertrekt de benodigde 3.500,- bij elkaar hebben. Met een tientje help je ons weer de weg op!”

Bijdragen kan via  NL14RABO0355070049  t.n.v. Stichting Hoeve Klein Mariëndaal. De Stichting heeft een ANBI erkenning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *