Informatiebijeenkomsten voor bewoners

DSC_0507De eerste vluchtelingen hebben hun intrek genomen in de Koepel en een aantal bewoners heeft reeds deze mensen verwelkomd in onze wijk. Er zijn diverse initiatieven gestart om van gedachten te wisselen over en initiatieven te ontplooien t.b.v. de vluchtelingen in de Koepel.

Woensdag 16 september is er om 20:00 een bijeenkomst voor bewoners in ‘t Huukske, Mauritsstraat 22 in Lombok. Meer informatie hierover vindt u op de volgende Facebookpagina:

https://www.facebook.com/welkomindekoepel

“Beste mensen; in verband met de verwachtte drukte tijdens de inloop vanavond.

De bijeenkomst vanavond is primair bedoeld voor bewoners van Lombok en Heijenoord (Arnhem West). De locatie een beperkte capaciteit. Mensen (van buiten de wijk) die hulp aan komen bieden willen we graag verwijzen naar deze pagina of naar het wijkfeest Arnhem West van a.s. zondag waar wij als ‘medewijkbewoners’ met een kraam aanwezig zullen zijn en de aangeboden hulp registreren.”

LET OP: deze bijeenkomst is een eigen initiatief van een aantal betrokken wijkbewoners! Er zal geen gemeente of COA aanwezig zijn. Daarvoor wordt verwezen naar de website van de gemeente: http://www.arnhem.nl/vragennoodopvang

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *