Callunacup volleybaltoernooi 2015

callunacup jeugd prijsuitreiking 1ste plaats Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de Callunacup, de prijs van het recreatief volleybaltoernooi voor jong en oud, uit Lombok, Heijenoord en Klingelbeek. Op het Callunaveld wordt er in juni gestart met de competitie. Verdeeld over maximaal vijf avonden wordt het toernooi in drie weken afgewerkt.

Er wordt gestreden in een jeugdcompetitie, tot 12 jaar en er wordt recreatief gespeeld in een volwassenencompetitie. Volleybalervaring is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste. De gezelligheid staat voorop, daarom is de Callunacup een leuke gelegenheid om meer mensen uit Arnhem-West te leren kennen.callunacup jeugd

In de jeugdcompetitie zijn er aangepaste regels: de opslag mag worden gegooid, de bal mag worden gevangen en worden overgegooid. Van de 6 veldspelers moeten er minimaal vier 12 jaar of jonger zijn en er mogen 2 volwassenen meedoen.

Zin om mee te doen? Verzamel minimaal 6 bekende, vrienden, kennissen, klasgenoten en/of buren om je heen, verzin een leuke naam voor je team en geef je, vóór 20 mei 2015, op via een mail naar: callunacup@live.nl.

Graag de naam van het team, de naam van de teamcoach met (mobiele) telefoonnummer en welke competitie; volwassen- of jeugd, doorgeven via de mail.calluncacup actiefoto

Deelname is gratis.

Naast volleybalteams kunnen we natuurlijk ook hulp gebruiken op de speelavonden. Hierbij moet je denken aan het opbouwen van de volleybalvelden en het klaarzetten van koffie, thee en limonade voor de deelnemende teams en hun coaches. Wil je ons hierbij helpen meld je dan ook aan via het gegeven mailadres.

Tot ziens op de Callunacup 2015.

 

De Callunacup Commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *