Callunacup volleybaltoernooi 2014

callunacup jeugd Het voorjaar is weer aangebroken en het Callunacup volleybaltoernooi hangt ook weer in de lucht. Een recreatief volleybaltoernooi voor jong en oud, uit Lombok, Heijenoord en Klingelbeek.

Op het Callunaveld wordt half mei gestart met de competitie. Verdeeld over maximaal vijf avonden wordt het toernooi in drie weken afgewerkt.
callunacup jeugd prijsuitreiking 1ste plaats
Er wordt gestreden in een jeugdcompetitie, tot 12 jaar en er wordt recreatief gespeeld in een volwassenencompetitie. Volleybalervaring is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste. Gezelligheid staat voorop, daarom is de Callunacup een leuke gelegenheid om meer mensen uit je buurt te leren kennen.

In de jeugdcompetitie zijn er aangepaste regels: de opslag mag worden gegooid, de bal mag worden gevangen en worden overgegooid. Van de 6 veldspelers moeten er minimaal vier 12 jaar of jonger zijn en er mogen 2 volwassenen meedoen.

calluncacup actiefoto

Zin om mee te doen, verzamel minimaal 6 bekende, vrienden, kennissen, klasgenootjes en/of buren om je heen, verzin een leuke naam voor je team en geef je, vóór 28 april 2014, op via callunacup@live.nl.

Graag de naam van de teamcoach, incl. emailadres en (mobiele) telefoonnummer, doorgeven en het soort team; volwassen- of jeugdcompetitie.

Deelname is gratis.

Tot ziens op de Callunacup 2014.

 

De Callunacup Commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *