22 november 2014: Sinterklaas in de wijk

Aan de kinderen van Arnhem West

Ja, lieve kinderen, ook dit jaar komt Sinterklaas weer graag op bezoek bij jullie in Arnhem West. De Pieten en ik hebben weer veel zin om samen met de West Arnhemsche Muziekvereeniging een vrolijke intocht mee te maken. Op zaterdag 22 november om 11.00 uur is het zover!  De tocht start dan bij de Heijenoordschool, ingang Gentiaanstraat.  De route gaat net zoals vorig jaar door Lombok, Klingelbeek en Heijenoord, tussen 12 en kwart over twaalf hoop ik weer warm onthaald te worden in het Blikken Theater van de Heijenoordschool.

Na zo’n mooie tocht heeft mijn paard lekkere trek gekregen in een wortel en een zak haver. En dan kan ik fijn met jullie mijn verjaardag vieren. Ik weet nog van vorig jaar dat jullie heel mooi kunnen zingen. En de Pieten staan al weer te springen om met jullie de Pieten-oefeningen te doen.

Rond 13.00 stijg ik weer op mijn trouwe viervoeter voor een bezoek aan andere kinderen. En vóór die tijd krijgen jullie nog een verrassing. Tot 22 november!

 

De hartelijke groeten van Sinterklaas en zijn PietenSinterklaas 2013 68

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *